• UPPHITTADE KATTER
  • KATTER TILL SALU
  • EFTERLYSNINGAR

Har du hittat en katt?

Katter strövar gärna omkring och kan ibland uppfattas som hemlösa trots att de inte är det. Därför är det viktigt att alltid börja med att försöka ta reda på om katten har en ägare innan den lämnas in till ett katthem.

Under länken nedan kan du hitta en del tips om vad du kan göra om du har hittat en katt som verkar vilsen. 

Om katten är akut sjuk eller svårt skadad, kontakta omgående veterinär!

Läs mer

Vill du bli ideell?

Vi är alltid i behov av fler ideella medarbetare till katthemmet! 

Att arbeta som ideell innebär att du har schemalagda arbetspass på katthemmet där du bland annat ger katterna mat, mediciner och gör rent lådor. Även telefonarbete ingår. Att ha körkort och tillgång till bil är en fördel. Du väljer själv hur ofta du vill ta ett arbetspass. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information.

Tel: 0243-232908, E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Efterlysning!

Dixie borta
Dixie försvann försvann den 6/9 i Borlänge. Hon kan finnas i området mellan/kring Åselby och Gylle. Om du har sett henne, kontakta Marie på 070-6760949.

Fler efterlysningar

Aktuellt!

Katthemet tillfälligt stängt!

VIKTIG INFORMATION

På grund av att lokalen där vi drivit katthemmet är fuktskadad har vi tvingats stänga efter beslut från länsstyrelsen. Detta innebär att vi inte längre kan ta emot några katter. Om du hittar en skadad katt hänvisar vi till polisen, tel 11414. Vid övriga ärenden gällande misstänkt hemlösa katter kontakta länsstyrelsens djurskydd på tel 010-2250501. 

Föreningen Djurens Vänner Borlänge finns kvar och vi fortsätter att leta nya lokaler så att vi kan starta upp katthemmet igen!

Upphittade1

Tillsalu1

Efterlysningar1